Gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling tilbydes af solidt gulvfirma med mange års erfaring. Der er al mulig grund til at benytte nogle af branchens bedste og mest erfarne firmaer, når det handler om noget så basalt og vigtigt som boligens gulve. Derfor vil vi i al beskedenhed anbefale os selv som en rigtig fornuftig og solid gulvpartner.

Gulvafslibning

Vi har mange år i gulvbranchen og benytter både de bedste maskiner og de bedste medarbejdere. Desværre har vi ofte set eksempler på dårlig arbejde udført af knap så erfarne gulvvirksomheder og her ser man ofte hakkede gulve, paneler og dørtrin hurtigt kan få skrammer.

Billig gulvafslibning priser

Gulvafslibning i Hellerup, Gentofte, Lyngby, Charlottenlund og KlampenborgDet er her hos os, at du får billig gulvafslibning priser. Men ikke nok med det, for vi garanterer gulvarbejde udføre i aller bedste kvalitet af vore dygtige gulvmænd og gulvfolk. Vi har mange års erfaring indenfor gulvbranchen og ved lige nøjagtig hvordan vi rammer et resultat som modsvarer dine ønsker og forventninger. Normalt tager vi en dialog inden gulvopgaven igangsættes. Gulvmanden foretater et gulvtjek og gulvvurdering som kan betragtes som en slags tilstandsrapport.

Gulvsliber leje og udlejning af gulvslibemaskiner

Vi ved vi hvad vi har med at gøre: Tunge og effektive maskiner og vi hyrer derfor kun erfarne medarbejdere, der kan styre dem. Gulvsliber leje og udlejning af gulvslibemaskiner til gør-det-selv gulvafslibning er en mulighed her hos os. Vi har gulvslibere i forskellig størrelse beregnet til forskellige gulvopgaver. Så ønsker du at springe ud i gulvarbejde som gør-det-selv man kan du leje maskiner til gulvafslibning hos os eller Silvan, Bauhaus, Stark eller XL-byg.

Hvad koster en gulvafslibning?

Det er naturligt at spørge indtil prisen på at få udført gulvarbejde og afslibning af sine trægulve. Afslibning af trægulve koster ikke en bondegård og er faktisk den billigste form for boligrenovering. En typisk afslibning af en bolig på 100 m2 ligger på ca. kr. 10000 inkl. moms. Priserner kan variere afhængig af gulvets beskaffenhed og om det skal afslibes eller det måske er nødvendigt med en gulvafhøvling. Det er en tommelfingerregel der er godt at brugt. Iøvrigt kan du altid slå op på vores prisliste og få yderligere info.

Støv og støvfri afslibning?

Det støver en smule, men ikke som i gamle dage, hvor man knapt kunne se en hånd foran sig. Idag benyttes professionelle gulvslibemaskiner med en meget god indsugning. Vi tilråder altid at tildække elektronik inden den store gulvsliber opstartes.

Gulvmand og lokale gulvsliber

Er du fristet til at lade os klare dine gulve med en gulvafslibning, så skal du vide at vi ikke kun arbejder i Søborg, som vores navn antyder. Vi kører i hele omegnen og har derfor også kunder i eks. Gladsaxe, Vangede, Bispebjerg, Tingbjerg og Mørkhøj mv. Så har du gulve, der trænger til en kærlig hånd i disse områder, så er du meget velkommen til at kontakte os. Det er ikke kun afslibning af trægulve men også en masse andre emner af træ:

 • Gulvslibning med håndholdt kantsliber. Også afslibning i Ishøj, Vallensbæk, Brøndby, Greve og HundigeBræddegulve
 • Parketgulve
 • Plankegulve
 • Dørtrin
 • Trægulve
 • Lamelgulve
 • Trapper
 • Bordplader

Få et gratis tilbud på gulvafslibning

Vi kommer gratis og uforpligtende ud og tager dine gulve i nærmere øjesyn, og så får vi en snak ved samme lejlighed om hvordan gulvene efterfølgende bedst beskyttes og plejes.

Her er lidt links som omhandler emnet gulvafslibning. Det kan være meget godt at få inspiration og information for gode hjemmesider, herunder:

 1. http://egedahl.dk
 2. http://gulvabc.dk
 3. http://fyns-gulvservice.dk
 4. http://gulvafslibning.org
Advertisements