Gulvafslibning Aarhus, Beder, Malling, Brabrand, Hasle og mange andre steder i omegnen. Vi har i mange år været et af de mange gulvfirmaer i Aarhus området og er geografisk bundet af områder som Hasle, Hjortshøj, Egå, Mårslet og hele Østjylland. Vores primære arbejdsområder er gulvafslibning, gulvafhøvling samt gulvbehandling af trægulve, herunder plankegulve, parket samt lamelgulve.

Gulvafslibning Aarhus

Har du et ønske om at få hjemmets trægulve frisket op af en professionel gulvmand, så er du kommet til den rette hjemmeside. Vi er det lokale gulvfirma og gulvmand som arbejder i områder som; Tranbjerg, Sabro, Tilst, Trige Solbjerg, Risskov samt Viby med gulvafslibning. Mulighederne er mange når det gamle trægulv skal have nyt liv. Et nyafslebet trægulv vil få sin naturlige og lyse træfarve retur. Med sandpapir fjerner en stor gulvslibemaskine gulvoverfladen, hvorefter en ny overfladebehandling kan påføres.

Gulvafslibning Aarhus, Beder, Malling og Brabrand

Gulvmand og gulvfirma Aarhus

Man kan næsten lige så godt benytte en lokal gulvmand eller gulvfirma når der skal udføres gulvafslibning. Hos os kan vi tilbyde fornuftige og billig gulvafslibning priser Aarhus og en rigtig god kvalitet på udført gulvarbejde. Vi har i mange år også arbejdet i omegnen af Aarhus med afsluttede gulvopgaver i Ebeltoft, Randers, Hadsten, Odder og Skanderborg. For ikke at nævne Silkeborg, Horsens og Herning som områder hvor mangt et trægulv har fået nyt liv af os.

Billig gulvafslibning priser Aarhus

Står du overfor at benytte en gulvsliber i Aarhus? og er du på udkig efter billig gulvafslibning priser Aarhus? Så begynd her hos os. Her får du en solid gulvpartner med mange års erfaring med bearbejdning af trægulve i Aarhus og hele Østjylland. Jeg har vedlagt nogle gode links til andre hjemmesider som omhandler gulvafslibning Aarhus, her kan du se dem:

  1. http://aarhus-gulvekspert.dk/
  2. http://aarhus-gulvservice.dk/
  3. http://gulvabc.dk/gulvafslibning-arhus/
  4. http://billiggulvafslibning.dk/

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Gulvslibning før og efter. Gulvafslibning Sabro, Viby, Skejby, Egå, Risskov og TrøjborgOm der skal anvendes en gulvafslibning eller gulvafhøvling, bestemmer din gulvsliber. Han foretager en gulvvurdering og gulvtjek hvor træet og gulvets tilstand gennemgås. Herefter bestemmer han om det er nødvendigt med en gulvafhøvling. Afhøvling af trægulve i Aarhus er vores speciale, men ellers ikke noget skal bekymre vore kunder. Når du henvender dig til et professionelt gulvfirma i Aarhus, så benytter gulvmanden den proces, som er nødvendigt for at kunne udføre gulvopgaven håndværksmæssige korrekt.

Din gulvsliber i Aarhus og hele Østjylland

Geografisk dækker vi som sagt Aarhus, men også Grenå, Bjerringbro, Hobro og Vejle. Vi har altid god kapacitet, og kan dermed normalt træde til med 1 uges varsel. Så tøv ikke med at kontakte os for en snak om de mange muligheder, og kom godt igang med at få et rigtig smukt og slidstærkt trægulv i boligen med gulvafslibning Aarhus.

 

 

Advertisements