Gulvafslibning Odense, Seden, Volsmose og Skibhus tilbydes. Vi har billig gulvafslibning priser uanset hvor på Fyn og i Odense området du bor. Geografiske dækker vi blandt andet Kragsbjerg, Hunderup, Munkebjerg og Sanderum med godt gulvarbejde udført af din lokale gulvmand.

Gulvafslibning Odense

Odense har rigtig mange gamle trægulve. Ja, det er nærmest en tradition med tykke fyrretræs planker fra de midtfynske skove. Lokale savværk var dengang stor  leverandør af trægulve til områder som; Dyrup, Korup, Bellinge, Stige og Næsby. Men dækkede naturligvis hel Fyn med lokale trægulve. I dag er trægulve normalt af en helt anden kvalitet hvor lamelgulve kun har 3 – 4 mm at afslibe af.

Billig gulvafslibning priser Odense

Fornuftige og billig gulvafslibning priser Odense udføres af os. Med høj kvalitet og gode materialer udfører vore dygtige gulvfolk noget af det bedste gulvhåndværk indenfor gulvbranchen. Vi har 2 års garanti på alt gulvarbejde og gulvopgaver udført af os.

Din gulvmand i Odense

Udover at dække et stort geografisk område i Odense området som nævnt, kan jeg også nævne følgende forstæder hvor vi fornylig har afsluttet gulvopgaver og gulvafslibning:

 • Gulvafslibning Odense, Tarup, Pårup, Skt. Klemens og BogenseTingkær
 • Rosengård
 • Tarup
 • Pårup
 • Bolbro
 • Holluf Pile
 • Torpegården
 • Skt. Klemens
 • Højby
 • Hjallese

Men ikke nok med det, for vi udfører naturligvis også gulvarbejde andre steder på Fyn, herunder i Nyborg, Svendborg og Middelfart blot for at nævne nogle.

Få mere information om gulvsliber Odense og Fyn

Ønsker du mere gulvinfo og gulvinspiration? Så har jeg fundet en lille håndfuld gode links om emnet. Her kan du virkelig få god viden om et at få afslebet trægulve og hvilke ting du skal tage stilling til:

 

 1. http://fyns-gulvservice.dk/
 2. http://www.egedahl.dk/55-2
 3. http://odense-gulvfirma.dk/
 4. http://byens-gulve.dk/

 

Gulvslibning Odense og på Fyn

Alle vores gulvmænd har mange års erfaring med alle typer trægulve, og kan hjælpe dig med gulvafhøvling, gulvafslibning mm. Vi har de lyse træsorter, der står godt til den enkle, skandinaviske indretning, og vi har de mørkere træsorter, der giver hjemmet et mere klassisk præg.

Hvornår må trægulve bruges igen?

Gulvet må ikke bruges, før det er færdigbehandlet med sæbe eller olie. Gulvet skal periodisk vedligeholdes med plejeolie efter behov. Oliering – Oliebehandlinger er specielt gode til gulve med mørkere træsorter, hvor olien kan fremhæve de flotte farver og give en beskyttende overflade. Slib gulvet mellem hver gang lak, for træfibrene rejser sig, når der kommer lak på. Skal hele gulvet slibes af, før det lakeres på ny, eller kan jeg bare lakere oven på den gamle lak? Det drejer sig om et parketgulv, der efterhånden er slidt og meget mat.

Afslibning for boligselskaber i Odense og på Fyn

Det er en god løsning for især boligselskaber og virksomheder med stor slitage på deres gulve. Til gengæld er et oliebehandlet gulv meget nemmere at friske op på de områder, som der bliver slidt meget på.

Advertisements