Gulvafslibning Frederiksberg skaber smukke lejligheder og velvære

Gulvafslibning Frederiksberg samt gulvafhøvling og gulvbehandling udføres samme sted. Dygtige og engagerede gulvfolk står klar til at hjælpe dig med en opfriskning af dine gamle trægulve på hele Frederiksberg og Københavns området. Har du et trægulv som er slidt og grimt? Så kan vi hjælpe med en ny og frisk gulvoverflade. Vi benytter en gulvafslibning til at fjerne den gamle overflade, hvorefter vi påføre en ny gulvbehandling. Her er der mange muligheder som jeg vil komme ind på lidt senere.

Gulvafslibning Frederiksberg

gulvafslibning-frederiksberg-4Afslibning af trægulve Frederiksberg og omegn udføres, herunder gulvrenovering i Københavns midtby, på Nørrebro samt Vesterbro. Vi har netop afsluttet en større gulvopgave på Gammel Konge Landevej med gulvafhøvling og hvid olie. Her var gulvtypen sildebensparket. En gulvtype som stiller store krav til gulvmanden og gulvfirmaet idet gulvafslibningen må foretages på en speciel måde.

Sildebensparket og plankegulve?

Et gulvarbejde hvor gamle og mørke trægulve blev frisket op med en lys og venlig overflade. Her så man tydeligt hvordan gulvafslibning og gulvbehandling kan give en bolig nyt liv og energi. Lyse farver klæder vore boliger, som med en fingerknips virker indbydende for gæster og skaber velvære for familiens beboere.

Billig gulvafslibning pris Frederiksberg

At få den rette pris på gulvafslibning Frederiksberg er ganske enkelt. Vi har nemlig billig gulvafslibning priser Frederiksberg samt høj kvalitet. Alt gulvarbejde med træ udføres for rigtig fornuftige priser, af dygtige gulvmænd med mange års erfaring. Inden vi går igang med at afslibe dit trægulv, holder vi et lille møde som en del af vores gode gulvservice. En god dialog er vigtig for at afstemme ønsker, drømme og forventninger til det nyrenoverede trægulv. Og først herefter går vi i gang med gulvopgaven. Ud over gulvafslibning tilbyder vi også:

 • Gulvafslibning Frederiksberg og sildebensparketGulvrenovering
 • Gulvrestaurering
 • Gulvlægning
 • Gulvforbedring
 • Gulvmontering
 • Gulvafhøvling
 • Gulvbehandling

samt en række andre processer, herunder gulvsanering. Hvad der er nødvendig for dit trægulv afhænger af dine ønsker samt gulvets stand. Vi udfører altid et gulvtjek og gulvvurdering inden gularbejdet går igang.

Afslibning af trægulve Frederiksberg

Vi er i øjeblikket igang med en mindre gulvrenovering på Peter Bangs Vej i krydset ved Smallegade. Kunden var i tvivl om det skulle være hvid lak, hvid lud eller hvid olie, men valgte til slut hvid olie. Nu er den endelige hvid oliering færdig og kunden er tilfreds. Her blev det æstetiske og smukke i trægulvene vagt til live og lejligheden kom til at virke større.

“Lys skaber rum og lys skaber liv”, citat Den Bette Gulvmand

Nuancer, farver og lys er vigtige kilder til at skabe harmoni i en bolig. Harmoni og velvære får man blandt andet ved at skabe den rette stil med:

 • Boligindretning
 • Farver på loft og vægge
 • Møbeldesign
 • Interiør
 • Gulvindretning
 • Arkitektur

samt kunst og mange andre ting. Det er vigtig at holde sig for øje, at gulvafslibning er vigtig for helheden og det visuelle i boligen.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Vi udfører alt indenfor afslibning/afhøvling og efterbehandling som for eksempel:

 • Lud
 • Lak
 • Sæbe
 • Voks
 • Olie

eller måske hvid olie, hvid lak eller hvid lud. Hvidpigmenterede trægulv er et hit og meget populære. Ønskes mørke farver benyttes en bejdse.

Få mere viden om gulvafslibning Frederiksberg

Det kan være svært at få alt med når det gælder gulvsliber Frederiksberg. Derfor har jeg valgt at tilføje links på en lille håndfuld gode hjemmesider med artikler om gulvafslibning Frederiksberg:

 1. http://www.kurt-gulvmand.dk/
 2. http://abc-gulvservice.dk/koebenhavn/
 3. http://www.danskgulvcenter.dk/
 4. http://alt-gulvservice.dk/

Din gulvmand og gulvfirma Frederiksberg

Har du brug for en gulvmand på Frederiksberg, så lad os hjælpe. Vi er din professionelle samarbejdspartner i forbindelse med gulvafslibning og behandling af dit gamle/nye gulv eller måske blot en løsning af et mindre gulvproblem – stort som småt! Resultatet er faktisk meget smukt, men nogle få steder har man skiftet et par gulvbrædder ud med nye, og de er nu helt lyse, mens resten af gulvet har fået en flammet rødbrunlig kulør. Det er vigtigt at koordinere gulvopgaver, hvis du skal have foretage gulvafslibning og mm. som gør-det-selv gulvarbejde. Det kræver mod og håndværksmæssigt snilde. Vi fraråder altid ‘hjemmegjort’ gulvafslibning, idet det sjældent føre til godkendt udførelse.

Gør-det-selv afslibning?

Når man har udført gulvafslibning, skal man mellem slibe så man får en glattere overflade og et meget pænere resultat. Vælger man gør-det-selv-løsningen, risikerer man at omkostningerne for en gulvafhøvling overstiger det tilbud, som en kompetent fagmand har givet dig fra start.  Vi står altid klar til at hjælpe med din efterbehandling af gulvet.

Advertisements