Gulvafslibning Amager samt Kastrup, Tårnby og Dragør. Hvilke mange muligheder det giver hjemmet, når forårs rengøringen står for døren eller der foretages en boligrenovering. I begge tilfælde er afslibning af boligens gulve en fast bestanddel udført af en professionel gulvmand eller gulvfirma.

Gulvafslibning Amager

gulvafslibning-amager-5På Amager hjælper vi alle med behov for at få gamle gulvet forvandlet til nye. Det er nok så meget sagt, men vi kan i hvert tilfælde give gamle trægulve nyt liv. Gulvmanden anvender en gulvsliber, – en såkaldt ‘gulvslibemaskine’, som ved hjælp af påspændt sandpapir arbejder sig i gennem den gamle overflade. Processen er enkelt og lige til for en professionel gulvmand, men som gør-det-selv gulvsliber er det svært. Maskinen skal være indstillet til boligens gulv og beskaffenhed, og træet må gennemgås på forskellig vis.

Billig gulvafslibning priser Amager

Først og fremmest udføres et gulvtjek og gulvvurdering, hvor en tjekliste gennemgås. Det kan blandt andet være emner som:

 • Er gulvet lagt rigtigt?
 • Dybe ridser og hakker?
 • Hvilken overfladebehandling?
 • Er gulvet fastgjort tilstrækkelig?
 • Belægning iøvrigt?
 • Er der skader skader?
 • Er der fejl og mangler?
 • Hvordan er undergulvet?
 • Er der isoleret tilstrækkeligt?
 • Råd og svamp?

Denne vurdering af gulvets tilstand kaldes også for en ’tilstands rapport’. I nogle tilfælde er det øverste lag træ tykt nok til at blive slebet, men de fleste lamelgulve har et meget tyndt lag træ øverst, og så er denne behandling for hårdhændet.

Yderligere links til gulvafslibning Amager

Jeg har prøvet at finde steder på internettet hvor du kan få yderligere info om afslibning af trægulve og gulvafslibning Amager. Prøv at gå ind på en eller flere af disse:

 1. http://alt-gulvservice.dk/amager/
 2. http://amager-gulv.dk/
 3. http://www.danskgulvcenter.dk/billig-gulvafslibning-amager/
 4. https://gulvafslibning-koebenhavn.dk

Gulvsliber og gulvmand på Amager?

Vælger du fra starten af dit projekt at rådføre dig med os, så kan du undgå mange unødvendige og dyre lærepenge. Derimod er du sikker på at få udført kvalitets håndværk ved at benytte en os. Gør-det-selv gulvafslibning er naturligvis en mulighed, men kan ikke anbefales.

Gulvbehandling og afslibning

Lud- og sæbebehandlede gulve er mere sart end olie- og lakbehandlede og kræver mere vedligeholdelse. Vi har blandt andet mulighed for at lakere med 2-komponent, som er meget solid og holdbart, og som anvendes af flere virksomheder. En oliering bevarer og fremhæver gulvets naturlige overflade og struktur. Vi foretager alle typer af efterbehandlinger og vedligehold af gulve. Hvilket har været stærkt medvirkende til at mange kunder har dårlige erfaring med gulvafslibning. Hemmeligheden bag sæbens store styrke ligger i det, der kaldes for indsæbnings processen. Man skal vide, at hvis man vælger billige gulvfirmaer, kan man ikke forvente at få en ordentlig kvalitet. Der er nogle punkter, du kan bruge som ledetråd for, hvordan det hele skal foregå.

Advertisements