Gulvafslibning København tilbydes, herunder på Nørrebro, Østerbro samt Vesterbro. Vi tilbyder billig afslibning af trægulve i København og rykker gerne ud til kunder over hele Sjælland.

Gulvafslibning København

Gulvafslibning København, Vesterbro, Nørrebro og ØsterbroMed mere end 25 års erfaring indenfor gulvbranchen, ved vi hvad der skal til for at levere kvalitet. Med andre, ved at benytte os til din næste gulvopgave, vil du få gulvafhøvling og gulvslibning udført i høj kvalitet til billig gulvafslibning priser. Men ikke nok med det, for hos os tilbyder vi kort ventetid, om nødvendigt.

Billig gulvafslibning priser København og omegn

Ved ethvert håndværk i hjemmet, er der ingen grund til at betale mere end højest nødvendigt. Vi er et gulvfirma med billig gulvafslibning priser København uden at gå på kompromis med ventetiden, kvaliteten samt den gode gulvservice.

Din gulvmand og gulvfirma København

Hvad skal der til for at finde den rigtige gulvsliber og gulvmand i København? De Gule Sider er en mulighed eller en tur på Google. Her finder du mange gulvmænd og gulvfirmaer. Ja, der er faktisk så mange, at det er svært at finde ud af hvor man skal starte og slutte. Vi har den perfekte løsning! Brug os.

Gulvsliber leje og gør-det-selv slibning?

I København er der mange steder med gulvsliber leje og udlejning af gulvslibemaskiner til gør-det-selv brug. Har du modet på at springe ud i ‘hjemmegjort’ afslibning, så kan du leje gulvslibemaskiner hos os. Vi udlejer i sæt, bestående af følgende 5 gulvslibere:

  • Gulvafslibning København og omegn udføre til billig afslibning priserStor Valsesliber
  • Kantsliber
  • Hjørnesliber
  • Rondelsliber
  • Industristøvsuger

Alternativet er at leje de såkaldte ‘hobbymaskiner’ i Silvan, Bauhaus, XL-byg eller Stark. Men de er som regel ikke vedligeholdte og de mange ukyndige brugere har ofte gjort mere skade end gavn på gulvsliberne. Vi derimod, udlejer kun professionelle kvalitets slibere i sæt. Ventetiden er ca. 2 uger.

Afslibning og gulvafhøvling København?

Ønsker du billig gulvafslibning København, så er du på den rette hjemmeside. Vi tilbyder både afslibning og gulvafhøvling København og kan hjælpe dig med valg af gulvbehandling og give et billig gulvslibning tilbud. Som en del af vores gode gulvservice får vi en dialog om mulige gulvbehandlinger samt hvad der skal til for at opfylde dine forventninger til det ny afslebne trægulv.

Links til andre hjemmesider om gulvafslibning København

Det kan være en god idé og særdeles nyttigt at samle viden og informationer når hjemmets gamle trægulve skal friskes op. Jeg har prøvet at samle nogle rigtig gode hjemmeside, som fortjener lidt opmærksomhed:

  1. http://www.egedahl.dk/55-2
  2. http://gulvabc.dk/
  3. http://www.den-bette-gulvmand.dk/gulvafslibning-priser/
  4. http://gulvafslibning.org/
Afslibning eller afhøvling af trægulve?

En gulvslibemaskine benytter sandpapir til at fjerne det øverste lag, men vil ikke fjerne mere end at det igennem årene vil kunne slibes adskillige gange. For at få et flot resultat starter vi med grovkornet sandpapir og afslutter med helt fint sandpapir. Det er meget vigtigt, at man inden afslibning af trægulve skal fjerne alle de ting, der står på gulvet. En afhøvling fjerner høvlspåner fra træet og tager 3 – 4 mm af selve trægulvet.

Gode gulvråd og gulvtips

Et trægulv er et sundt gulv baseret på et levende naturmateriale. Vi vejleder dig gerne omkring en gulvbehandling, og hvordan vi bedst løser opgaven for dig. Til det store gulvareal benytter vi professionelle industri gulvslibemaskiner, og til kanten hvor den store maskine ikke kan nå ind, benytter vi en kantsliber. Prisen på alle disse efterbehandlinger varierer også alt efter gulvtype. Alt møbel kontakt anbefales at foregå med filtmåtter mellem møblet og gulvet.

Advertisements