Gulvafslibning Ballerup udføres bedst af os. Vi er et lokale gulvfirma med speciale i afslibning og gulvafhøvling samt gulvbehandling af forskellig slags. Søger du en gulvmand eller gulvsliber i Ballerup, så kan vi hjælpe dig.

Gulvafslibning Ballerup

Trænger dine gulve i hjemmet til at blive slebet og behandlet? Så er vi de rette til at hjælpe dig. Her får du en grundig og omhyggelig afslibning efterfulgt af en gulvbehandling efter ønsker. Som standard gulvbehandling kan du vælge imellem lak, lud, sæbe, voks eller olie. Herefter vil du få smukke trægulve med den farvenuance og overfladestruktur som du kunne ønske.

Gulvmand og gulvfirma Ballerup

Gulvafslibning Ballerup, Herlev, Måløv og BagsværdSom en del af vores gode gulvservice, tager vi en dialog om dine gulve såfremt du er interesseret. Her fortæller du om dine ønsker, drømme og forventninger til det ny afslebne gulv. Herefter tilbyder vi gulvinspiration, såfremt kunden ikke i forvejen ved hvilken overflade der vælges. Når aftalen er på plads, udfører vi gulvarbejde så kundens ønsker opfyldes. En glad og tilfreds kunde er vi altid glade for.

Billig gulvafslibning priser Ballerup

Vi er et professionelt gulvfirma i Ballerup med dygtige gulvslibere med en bred vifte af erfaring. Vi servicere en bred kundekreds i Københavns området, herunder Herlev, Bagsværd og Måløv. Ja, faktisk arbejder vi over hele Sjælland blog gulvopgaven eller gulvarbejdet er stort nok.

Din lokale gulvsliber i Ballerup

Vore kunder har deres servicevogn med hjemme, og kører ud herfra hver morgen. Derfor tillader vi at kalde os lokale, og derfor kender vi hvert et hjørne i Ballerup og omegn. Uanset om det er gulvafslibning i Glostrup, Stenløse eller Rødovre så er vi det rette valg. Og du ved at vi har billig gulvafslibning priser.

Mere viden om afslibning Ballerup

Det kan være svært i dette lille indlæg af fortælle meget om afslibning Ballerup. Derfor har jeg prøvet af finde lidt links, som måske kan give gulvinspiration og gulvviden inden du skal bestemme dig endeligt:

  1. http://www.egedahl.dk/lokal/ballerup
  2. http://www.kurt-gulvmand.dk/tag/gulvafhoevling-ballerup/
  3. http://www.gulvafslibningsblog.dk/tag/gulvafslibning-2750-ballerup/
  4. http://virksomhedsvurderinger.dk/directory/xwood-gulvafslibning-tilbydes-skovlunde/

Billig afslibning i høj kvalitet

Hos os får du gulvafslibning af høj kvalitet til gode priser. Gulvafslibning er en tillidssag, og et godt resultat kræver fagfolk og professionelle maskiner.  Den billigste måde at få afslebet trægulvene i boligen er ved gør-det-selv afslibning, her kan du leje en gulvsliber eller gulvslibemaskine i enhver større farvehandel eller byggemarked. Du kan også leje maskine til gulvafslibning her hos os. Et sæt gulvmaskiner består af:

  • gulvslibning-ballerupStor båndsliber
  • Håndholdt kantsliber
  • Håndholdt hjørnesliber
  • Rondelsliber
  • Industristøvsuger

Hos gulvfirmaerne bliver maskinerne ofte tjekket, og man kan være helt sikker på, at de holder en høj standard hver gang.

Hvor lang tid tager det at afslibe et trægulv?

Tørretiden er forskellig på alle produkterne, derfor er det vigtigt for os, at vi sammen finder den helt rigtige løsning og et tidspunkt, der passer jer bedst. Det, der kan være afgørende, er, hvorvidt dit gulv er et massivt gulv, finérgulv, eller laminat. Derfor oplever mange kunder, at omkostningerne ender med at dyrere end, hvis de havde ansat en fagmand til at starte med. Bræddegulve betegnes undertiden plankegulve, selvom ingen af produkterne har tilstrækkelig tykkelse (høvlet, rettet mindst 42 mm) til at kunne betegnes som planker.

 

Advertisements