Gulvafslibning Skovlunde udføres af solidt gulvfirma med mere en 25 år indenfor gulvbranchen. Vi har blandt andet løst mange gulvopgaver i Skovlunde og området imellem Herlev, Bagsværd og Ballerup.

Gulvafslibning Skovlunde

Har du et gammelt og slidt trægulv som trænger til en frisk og ny gulvoverflade? Så har vi en dygtig gulvmand og gulvsliber som kan hjælpe dig. Vi er et gulvfirma i Skovlunde som er lokal og som kender mange boligblokke og trægulve i byen. Mange af disse plankegulve eller parketgulve har vi afslebet og givet nyt liv.

Billig gulvafslibning priser Skovlunde

Når du benytter os til din næste gulvopgave i Skovlunde, så kan vi tilbyde som følger:

 • Gulvafslibning Skovlunde, Vanløse, Husum, Taastrup og GanløseAltid et flot gulvresultat
 • Billige gulvafslibning priser
 • Vi bruger kun kvalitets produkter
 • Altid professionelt gulvarbejde til tiden
 • Dækker hele København, herunder Skovlunde
 • Leverer kun kvalitets gulvarbejde
 • 25 år i gulvbranchen
 • Priser fra kr. 70 pr. kvm.

Hør eventuelt mere om vores måde at udføre gulvarbejde Skovlunde. Vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend. Alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende.

Gulvsliber og gulvmand i Skovlunde

Står du overfor at skulle benytte et gulvfirma Ballerup og omegn, så er du på den rigtige hjemmeside. Her har vi en gulvmand, – også kaldet ‘gulvsliber’, som står til din rådighed med kvalitets gulvarbejde og et glad smil.

Hvad er et svømmende gulv?

Parketbrædder kan også anvendes til svømmende gulve, som samles med bøjler eller clips. Vores dygtige gulvmontør og gulvlægger ved hvad der skal til for at kunne lægge ethvert trægulv uanset type. Vi tilbyder plankegulve, parketgulve og lamelgulve til lægning med kort ventetid.

Gulvslibning Skovlunde, Nærum, Holte, Virum og Birkerød

Kan træ og trægulve anbefales?

Gulve er et produkt fremstillet af træ, der er designet til brug som gulvbelægning, enten strukturel eller æstetisk. Med en gulvafslibning/afslibning af trægulvet fjernes den nuværende overfladebehandling og man kommer dermed ned til det rene træ.

Gulvbehandling Skovlunde

Hvilken gulvbehandling skal jeg bruge? Dette spørgsmål hører vi ofte. Hvid lud, hvid sæbe eller hvid lak kan anbefales såfremt du ønsker et lyst og hvidpigmenteret trægulv. Til gulvinspiration kan jeg anbefale at besøge vores gulvbutik og gulvgalleri for mere viden og information. Det er også muligt at kigge forbi en farvehandl eller byggemarked, og se de mange prøver de har på gulvtyper, træsorter og gulvbehandlinger. Natur olien trækker ind i træet og fremhæver de enkelte stave og gulvplankers naturlige nuancer. Normalt benyttes en gulvlak, men det er næsten ikke muligt at se forskel. er udlagt på et bærende, stabilt blindgulv, løst samlet med fjer og not eller fastlimet. Husk efter ludbehandling kan du behandle gulve med hvid olie.

Mere viden og information om gulvafslibning i Skovlunde

Når man forfatter en sådan artikel, kan det være svært at få alle detaljerne med. Jeg har her prøvet at gå på nette og finde relevante links til gulvafslibning Skovlunde. Du kan se alle links her:

 1. http://www.egedahl.dk/str_testimonial/gulvafslibning-skovlunde
 2. http://www.kurt-gulvmand.dk/gulvafslibning-skovlunde/
 3. http://virksomhedsvurderinger.dk/directory/xwood-gulvafslibning-tilbydes-skovlunde/
 4. http://www.gulvguide.dk/gulvafhovling-i-ballerup-og-skovlunde/
 5. http://www.gulvafslibning-billig.dk/blog/

Gulvmode og gulvtrends er vidt forskellig fra år til år. Hvilken gulvmode er populær i år og næste år? Vi har i de forgangne år været heldige med kundernes valg af gulvbehandling. Hvidpigmentering af gulvet er et hit og vil højest sandsynligt også være det i mange år fremover. På den store gulvmesse i Hannover, som holdes en gang om året, har sorte gulve været fremme. Indfarvede trægulve med sort bejdse har, indtil videre, ikke vundet indpas hos vore kunder.

Advertisements