Gulvafslibning Svendborg og omegn, herunder Tåsinge, Thurø, Vindeby, Rantzausminde og mange andre steder. Med andre ord er vi det lokale gulvfirma med speciale i afslibning og afhøvling af gamle trægulve.

Gulvafslibning Svendborg

Gulvafslibning Svendborg, Tåsinge, Rudkøbing, Tranekær og LangelandVi har i mange år udført gulvarbejde i området, og har fornylig afsluttet afslibning og gulvbehandling i Stenstrup, Skårup og Ollerup. Står du overfor at udskifte det gamle trægulv, så tøv lige engang. Vi kan nemlig får gamle og slidte trægulve til at blive nye igen. Her fjerner vi den gamle overflade med en stor gulvslibemaskine, som ved hjælp af sandpapir bearbejder gulvoverfladen.

Gulvmand i Svendborg og på Fyn

Når du benytter en gulvmand eller gulvsliber i Svendborg, så er der en række forskellige at vælge imellem. Vi ønsker naturligvis at fremhæve os selv, som en rigtig god gulvpartner, men man kan med fordel slå op på nettet eller i lokalavisen.

Billig gulvafslibning priser Svendborg

Der er naturligvis ikke grund til at betale mere end højest nødvendigt for afslibning af trægulve i Svendborg. Ved at benytte os som din lokale gulvmand og gulvsliber, har du kontakt med en gulvfirma med billig gulvafslibning priser. Her er kvaliteten af udført gulvarbejde helt i top hvor der anvendes danske kvalitets produkter. Vore dygtige gulvfolk er dedikerede og erfarne gulvmænd med mange års erfaring med gulvafslibning og gulvafhøvling. Uanset hvad du søger af områder indenfor gulvbranchen og trægulve, så kan vi hjælpe dig. Så lad det komme an på en prøve, vi har kort leveringstid i Svendborg og er, som sagt, en erfaren og solid gulvpartner.

Få meget mere info om afslibning af trægulve i Svendborg her. Du vil finde viden og inspiration til afslibning i Svendborg:

 1. http://gulv-specialisten.dk/svendborg/
 2. http://gamagulvservice.dk/svendborg/
 3. http://city-gulve.dk/svendborg/
 4. http://gulvcafeen.dk/svendborg/
 5. http://www.a-gulve.dk/svendborg/

Det kan være givtigt at få gulvviden fra andre hjemmesider om gulvrenovering, gulvrestaurering og behandling af trægulve. Blandt andet gulvtrends og gulvmode kan være nyttig viden at have når boligens gamle trægulve skal have nyt liv.

Afslibning af trægulve på Fyn

Med en god afslibning kan man få næsten alle ridser og al snavs og misfarvning væk, og det giver et rigtig flot og lækkert resultat. På den måde er du sikker på, at resultat bliver, som du forventer. Områder vi dækker på Fyn:

 • Gulvslibning Svendborg, Ringe, Faaborg, Assens, Nyborg og KertemindeNyborg
 • Fåborg
 • Assens
 • Kerteminde
 • Middelfart
 • Strib
 • Bogense
 • Ringe
 • Vissenbjerg

samt naturligvis alle andre steder på Øen. Vi sørger for at holde ordsproget; ‘Fyn er Fin’ ved lige når det gælder smukke og fine trægulve.

Lak og lakering af trægulve

Har du brug for en gulvlakering, kan vi ofte give et uforpligtende tilbud direkte over telefonen, ligesom vi også besigtiger opgaven inden prisoverslag. overkøres gulvet med tør klud under polermaskinen for at fjerne eventuel overskudsolie.

Gulvolie og oliebehandling

For meget olie på gulvet tilbageholder smuds og gør rengøringsarbejdet vanskeligt. Eftersom sådan en revne næste n altid kommer i midten af bjælken, og gulvet ofte er sømmet netop i midten, kan det forklare mange knirkende fodtrin. Vi udfører alle slags gulvbehandlinger, herunder blandt andet: Med denne type gulvbehandling kan man stadig se træets knaster og struktur.  Når man har slebet det gamle bræddegulve af og givet det gulvolie i stedet for lak.

Advertisements